23948sdkhjf

TUR forstærker kommunikation

Kitte Verup ny kommunikationschef i Transporterhvervets Uddannelser (TUR).

Bedre koordination af TUR’s mange formidlingsopgaver.

Det er blandt andet Kitte Verups opgave som nykommunikationschef i Transporterhvervets Uddannelser (TUR), der fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD).

Øget fokus på mere synlige transportuddannelser og rekruttering til transportbranchen betyder således, at TUR’s eksterne kommunikation er øget. Det sker via en ny kommunikationsafdeling, der består af en kommunikationschef, to konsulenter, en redaktør, en e-learningskonsulent samt en ekstern konsulent.

Bedre koordination

- Ansættelsen af Kitte Verup, som tværfaglig person med ansvar for kommunikation og for brancheudvalget, har til hensigt at sikre en bedre koordination af TUR’s mange formidlingsopgaver såvel eksternt som internt, i nært samspil med TUR Forlag, Multitest og TUR faglæreruddannelse, siger Hans Christensen, sekretariatschef i TUR.

Interesseorganisationen TUR ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen. TUR’s mål er at varetage transporterhvervets uddannelsesmæssige interesser over for de offentlige uddannelsessystemer.

Organisationer i TUR

Følgende organisationer samarbejder via TUR:

3F, DI, DE, DSB, Dansk Jernbaneforbund, Danmarks Fiskeriforening, Danske Regioner, Forsvaret, Forsvarets Personale, Kommunal Brandvæsen, FOA og HK-Stat.

TUR’s organisationer bemander de rådgivende udvalg, som er nedsat i henhold til lovgivningen – med lige mange arbejdstagere og arbejdsgivere i de enkelte udvalg – blandt andre på området Gods på landevej og bane.

Den daglige drift udføres af TUR’s sekretariat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098