23948sdkhjf

TIP henter ny salgschef

Fra Schmitz Cargobull til TIP Nordic.

TIP Nordic har ansat Peter Johannessen som ny salgschef for tanktrailere i
Norden. Han kommer fra et job som Account Manager hos Schmitz Cargobull og har mange års
salgserfaring fra branchen.


Nyt område i TIP Nordic

Markedet for tanktrailere er et nyt forretningsområde for TIP's nordiske region - men ikke nyt for TIP i øvrigt.

Efter mange års succes på dette marked i store dele af Europa og Storbrittanien udvider TIP således sine aktiviteter til Norden.

At TIP Nordic nu også tilbyder tanktrailere er ikke tilfældigt men en del af den ambitiøse investerings- og vækstrategi, som TIP for alvor satte i gang i 2015.


Udvidelsen af forretningen underbygger TIPs tidligere investeringer i markedet for tanktrailere, hvor overtagelsen af Nordic Tanks eftermarkedsaktiviteter blandt andet resulterede i yderligere tre værksteder i Finland samt indgående ekspertise og erfaring i servicering af tanktrailere.


Kæmpe styrke

- Det er en kæmpe styrke, at vores værksteder besidder kompetencer og erfaring indenfor vedligeholdelse og servicering af tanktrailere. Tanktrailer-markedet er et lukrativt forretningsområde med interessante muligheder, og vi glæder os over, at vi nu også kan føje tanktrailere samt service af disse til vores efterhånden omfattende produktsortiment, udtaler Peter Johannessen.


TIP Trailer Servies har 60.000 trailere på europæisk plan og mere end 12.000 eksterne trailere på servicekontrakter. I Norden er der 14 værksteder fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094