23948sdkhjf

Tysk-fynsk samkørsel ok

Styrelse godkender nyt joint venture-selskab.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender det nye joint venture-selskab Nagel Liller A/S.

Nagel Liller A/S er grundlagt af Nagel Danmark A/S sammen med fynske Liller Trans A/S og KK Logistic A/S, Struer, og med den nye virksomhed styrker Nagel-Groups danske selskab de danske aktiviteter. Joint venture-aftalen ventes at træde i kraft i starten af april 2017.

Kim Gravesen, administrerende direktør for Nagel Danmark A/S:

- Fremover vil Nagel Liller A/S varetage alle transportopgaver i Danmark for Nagel-Group og de nationale kunder, mens Nagel Danmark A/S med base i Padborg som hidtil vil være ansvarlig for den internationale transport til og fra Skandinavien.

Ydelserne omfatter transport- og lagerløsninger inden for alle temperaturområder fra tørgods til dybfrost. Til varetagelse af denne opgave står der i afdelingerne i Vejle, Stuer, Odense og Bjæverskov i alt cirka 17.500 kvadratmeter lagerkapacitet til rådighed.

Mere end 150 trækkere og 300 trailere

Til transportopgaverne har Nagel Liller sin egen vognpark med mere end 150 trækkere og 300 trailere, ligesom der forsat indsættes selvstændige vognmænd som underleverandører.

- Grundlæggelsen af Nagel Liller A/S er et vigtigt skridt for endnu bedre at imødekomme kundernes stadig stigende krav. Særligt fødevarebranchen efterspørger hurtigere gennemløbstider, leveringer samme dag eller natleverancer – og det ved stadig kortere ordrecyklusser. Joint venture-aftalen sikrer en bedre og tættere dækning af hele landet. På den måde er vi endnu tættere på kunden, tilføjer Kim Gravesen.

Efter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse skal den nye joint venture-aftale nu omsættes i praksis. Som led i denne plan overdrages aktiviteterne hos KK Logistic A/S og Liller Trans A/S samt Nagel Danmarks nationale aktiviteter til Nagel Liller A/S.

Virksomheden med cirka 300 medarbejdere ledes til dagligt af direktør Thomas Lindahl Christensen, Liller Trans, og administrerende direktør Peter Kristian Kristensen, KK Logistic.

Nagel-Group

Hovedsæde i Versmold, Tyskland, specialist i fødevarelogistik, mere end 12.000 medarbejdere i over 120 afdelinger i 16 europæiske lande. I 2017 ventes en omsætning på cirka 1,9 milliarder euro. Transporterer dagligt fødevarer i alle sendingsstørrelser og temperaturklasser. Dagligt bidrager Nagel-Group i samarbejde med industri og handel til, at forbrugere i 16 europæiske lande får den rette vare til rette tid i den rette butik.

Liller Trans A/S

Familieejet transportfirma, åbnet 1939. Ejes i dag af Thomas L. Christensen, tredje generation. I de første år handlede det om transport mellem Odense og København, mens paletten i dag også tæller fragt og distribution af køle-, fryse- og tørvarer, stykgods og drift af lagerhotel.

KK Logistic A/S

Lehmann Jensen, senere KK Logistics, blev grundlagt som skibsmæglervirksomhed i 1933 på Lemvig Havn. I slutningen af 1970’erne købte firmaet de første lastbiler, og i 1989 indtrådte firmaet i Dansk Distribution A/S. Virksomheden råder i dag over en moderne vognpark, specialiseret i tørgods.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078