23948sdkhjf

DAF nr. 5.000 produceret i Taiwan

DAF er Taiwans største ikke-asiatiske lastbilmærke.

Hollandske DAF Trucks oplever en imponerende vækst i Taiwan. Lastbil nr. 5.000 er kørt af samlebåndet mindre end ti år efter åbningen i Dadu.Med en markedsandel på næsten 30 procent i 12 ton+ segmentet er DAF den ubestridte markedsleder i Taiwan blandt ikke-asiatiske lastbilmærker.

Hver uge sender DAF Trucks komponenter til de populære LF-, CF- og XF105-serier fra sine fabrikker i Eindhoven og Leyland til Taiwan, hvor DAF’s partner, Formosa Plastics Group, samler omkring fire lastbiler om dagen. Drivkraften i alle køretøjer er Paccars Euro 5 motorer.

For to år siden blev den topmoderne samlefabrik i Dadu udvidet betydeligt for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter DAF lastbiler i Taiwan.

- Kvaliteten af DAF lastbiler samlet i Taiwan er på samme høje niveau som de lastbiler, der kommer ud af fabrikken i Holland og Storbritannien, siger Geert van Genugten, ansvarlig for salg i Sydøstasien hos DAF Trucks. Den taiwanske DAF lastbil nr. 5.000 er en CF 85.410 trækker, som skal anvendes til transport af råvarer til papirindustrien.

På kort tid er et tæt netværk af DAF-forhandlere udviklet på øen, der tilbyder service og levering af reservedele.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172