23948sdkhjf

Ny direktør lægger kursen

På sin første arbejdsdag i ITD åbnede ITD’s nye administrerende direktør, Carina Christensen, lidt op for posen for, hvad hun vil lægge vægt på i sit arbejde fremover for ITD’s medlemmer - de danske transport- og logistikvirksomheder.

»Jeg har sagt ja til jobbet, fordi det er transport- og logistikbranchen. Et af de vigtigste erhverv i vores samfund, et innovativt erhverv og ikke mindst et erhverv, der står over for nogle enorme forandringer de kommende år. Jeg ser frem til at arbejde løsningsorienteret for vores medlemmers mærkesager. Medlemmer, der vil noget med deres virksomheder, og som ser nye muligheder inden for deres område, er noget af det, jeg brænder allermest for,« siger Carina Christensen.

Klare politiske holdninger

Med et stærkt kendskab til Christiansborg og den politiske verden påtalte hun også behovet for en stærk politisk position og evnen til at gå nye veje som en del af ITD’s fremtidige kurs.

»Vi står med et transportmarked, der ændrer sig hurtigt. Innovation er et vigtigt indsatsområde, også selvom det til tider kan være vanskeligt for virksomheder at implementere nye systemer og nye måder at tænke på. Det er her, vi i ITD skal bruge vores kompetencer og yde vores bedste for at løse de problematikker, der måtte opstå,« siger Carina Christensen, og fortsætter:

»Transport- og logistiksektoren er et gennemreguleret erhverv. Derfor skal vi sikre, at vi indtager en stærk politisk position med klare politiske holdninger og være tæt på de beslutninger, der træffes på Christiansborg og i Bruxelles. Samtidig skal vi evne at samarbejde bredt med de organisationer, der ønsker at fremme branchen og samfundet, som vi gør det,« siger hun.

Skal lære medlemmerne at kende

I den kommende tid vil Carina Christensen bruge kræfterne på at lære ITD’s organisation og ikke mindst medlemmerne rundt om i landet bedre at kende. Det handler ifølge ITD’s nye direktør om at komme helt tæt på og derigennem forstå branchen og virksomhedernes daglige udfordringer bedre.

Carina Christensen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nordisk Innovation. Hun har en fortid som selvstændig erhvervsdrivende, medlem af Folketinget for det Konservative Folkeparti og har desuden siddet på en række ministerposter herunder som transportminister.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062