23948sdkhjf

Mercedes-forhandler åbner udlejning

P. Christensen: Fem fabriksnye Actros lejes ud.

Som følge af at flere vognmænd lejer lastbiler, åbner autoriseret Mercedes-Benz forhandler P. Christensen nu en ny aktivitet – udlejning af lastbiler begyndende med fem fabriksny Actros, der bogstaveligt talt har hele pakken.

Ole Enemark Bruun, salgschef for lastbiler hos P. Christensen:

- Vi har sammensat Mercedes-Benz Actros lastbiler med et overflødighedshorn af udstyr. Her er både komfortpakke, økonomipakke og sikkerhedspakke. Personligt har jeg aldrig set en Actros, der er lige så godt udstyret og på så højt et sikkerhedsniveau. Da slet ikke, når det handler om lastbiludlejning.

5 år, 150.000 km.

De fem nye udlejningsbiler er af modellerne Actros 1845, 1843 og 2553, og lejeperioden er som udgangspunkt fem år og op til 150.000 km om året.

- Men vi er altid til at tale med, og jeg forventer, at vi kan finde en fordelagtig løsning til alle interesserede, fortsætter Ole Enemark Bruun.

Helt ny sikkerhed

1843-modellen er bl.a. udstyret med det helt nye sikkerhedssystem til forhindring af højresvingsulykker.

P.Christensens udlejning sker i form af operationel leasing, ”et stærkt finansieringsalternativ for den kunde, der ikke ønsker at købe”, lyder det.

- Vi har bestræbt os på at skabe den mest attraktive finansieringsmulighed på markedet, og jeg er sikker på, at mange af vores kunder i fremtiden vil ønske at leje frem for at købe, fortsætter salgschefen.

Også leje i kort tid

P.Christensen er også på vej med korttidsleje ved skiftende eller midlertidig kørselsbehov. På samme måde som kunderne kan vælge at leje i en længere periode, hvis deres kørselsbehov og ønske til finansiering går i den retning.

Med udlejningsaftalen følger en servicekontrakt, så lejerne kender alle månedlige udgifter og kilometerprisen.

- Det er rigtig mange fordele for udlejningskunden, og jeg er sikker på, at lastbiludlejning vil vinde frem både hos P. Christensen og i branchen generelt, slutter salgschef Ole Enemark Bruun.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219