23948sdkhjf

P. Christensen går ind i udlejning

Flere og flere vognmænd overvejer at leje deres næste lastbil frem for at købe. Sådan lyder erfaringen hos autoriseret Mercedes-Benz forhandler P. Christensen, hvor man nu er klar til at sætte fart på lastbiludlejningen begyndende med i alt fem fabriksny Actros.

 

»Modellerne er Actros 1845, 1843 og 2553, og lejeperioden er som udgangspunkt fem år og op til 150.000 km om året. Men vi er altid til at tale med, og jeg forventer, at vi kan finde en fordelagtig løsning til alle interesserede", siger Ole Enemark Bruun, salgschef for lastbiler hos P. Christensen.

Lastbiludlejningen hos P. Christensen foregår som operationel leasing. Det konkrete Actros-tilbud tager som nævnt udgangspunkt i en udlejningsperiode på fem år, men hos P. Christensen vil man for fremtiden også tilbyde korttidsleje.

»Har man et skiftende eller midlertidig kørselsbehov, er det oplagt at korttidsleje, så man ikke binder sig for en længere periode. På samme måde som man kan vælge at leje i en længere periode, hvis ens kørselsbehov og ønske til finansiering kalder på den løsning,« siger Ole Enemark Bruun.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203