23948sdkhjf

Nyt materiale om trafiksikkerhed

Danmarks største trafiksikkerhedskampagne, Trafiksikkerhed i Øjenhøjde, har netop haft premiere på et nyt undervisningsmateriale, oplyser DTL.

Premieren foregik på Christiansfeld skole i Christiansfeld. Målet er at lære børnene i de mindste klasser, hvordan de omgås store lastbiler.

Det nye undervisningsmateriale blev testet på ca. 120 børn. Mange DTL-medlemmer besøger skoler, og vognmænd og chauffører har efterspurgt målrettet undervisningsmateriale. Det er nu tilgængeligt til skolebørnene i 2.-4 klasse, udviklet på baggrund af erfaringerne fra de seneste fem års kampagner.

Med det nye trafiksikkerheds-kit bliver det muligt at nå ud til endnu flere børn hvert år. Pakken består af en transportkasse, et trykt vejkryds, en modellastbil og et barn på cykel samt en lærervejledning for undervisningen i klasseværelset og omkring lastbilen i skolegården.

Programmet kan gennemføres på ca. en klassetime. Undervisningen planlægges i et samarbejde mellem vognmanden og skolen/ klasselæreren.

DTLs medlemmer kan låne undervisningspakken på et de DTLs fire regionskontorer mod et mindre depositum. Regionskontoret hjælper med aftaler med en lokal vognmand, hvis ikke skolen selv kender en, oplyser DTL.[add:38]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063