23948sdkhjf

Juhler bliver 50

Et kendt ansigt i transportbranchen i Sønderjylland fylder rundt.

Jens Ole Juhler, Vester Sottrup ved Sønderborg, som i mange år ydede en markant indsats i chaufførkredse, fylder 50 år på onsdag den 17. januar.

I dag er Jens Ole Juhler ansat som distrikssekretær i SiD's 11. distrikt, Sønderjyllands amt. Desuden har han siden 1997 siddet i Sønderjyllands amtsråd, valgt for Socialdemokratiet.

Men det er først og fremmest som organisationsmand, han er kendt i transportbranchen. Juhler, som oprindeligt er udlært bager og konditor, begyndte at køre lastbil helt tilbage i 1969 for vognmand Verner Larsen, Skagen.

Senere kørte han bl.a. for Søren Hansen, Bov, Falkenløv-Simonsen i Dybbøl, Frants Nielsen, Sønderborg og Mathias Bram, Vojens. Da Jens Ole Juhler sluttede med at køre lastbil i 1987, var arbejdsgiveren Svend Sørensen, Sjølund.

I midten af 70'erne kom Juhler i bestyrelsen for Eksportchaufførernes Landsklub, hvor han blev formand i 1979. I hans formandstid blev klubben landskendt, og medlemstallet steg fra 50 til 1.000.

I 1987 blev Jens Ole Juhler ansat som konsulent for transportområdet i SiD i Sønderjylland. To år senere blev han næstformand i Chaufførernes Fagforening i Aabenraa, og i 1991 blev han formand. Samtidig var han amtsformand for LO i Sønderjylland.

Der holdes fødselsdagsreception på onsdag fra kl. 14 til 17 i Forsamlingsgården Sundeved i Vester Sottrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062