Navne

1. juli 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Dachser rokerer i toppen

Dachser rokerer i toppen

Burkhard Eling (tv.) og Robert Erni.

1. juli 2020 - 01:43

Den 1. januar 2021 overtager den 54-årige schweizer Robert Erni posten som CFO fra Burkhard Eling, der bliver CEO for den familieejede virksomhed.

 

Dachser har udpeget Robert Erni, der har lang erfaring som CFO i logistikbranchen, som Burkhard Elings efterfølger. Robert Erni indleder sin onboarding hos Dachser som Deputy Director den 1. september 2020.

 

Robert Erni har senest haft stillingen som CFO hos den børsnoterede logistikudbyder Panalpina, hvor han stod i spidsen for fusionen med den danske logistikkoncern DSV. I sin tid hos Panalpina gennemførte han en række vellykkede opkøbsprojekter foruden to betydelige SAP-udrulninger og de organisationsændringer, dette medførte. Dermed var han med til at fremme virksomhedens globale vækststrategi.

 

Robert Erni begyndte sin karriere i logistikvirksomheden Kühne+Nagel, hvor han havde stillinger i Hongkong, Indien, Argentina og USA, før han vendte tilbage til sit hjemland, Schweiz. Her blev han ansvarlig for global controlling i virksomhedens hovedkvarter.

»Robert Erni er en yderst erfaren CFO, der har arbejdet i logistikbranchen i mere end 30 år,« fortæller Dachsers nuværende CFO, Burkhard Eling, som overtager stillingen som CEO fra 1. januar 2021.

 

»Vi er meget glade for, at han bliver en del af vores nye direktion, og ser frem til at arbejde sammen med ham om at løse fremtidige udfordringer på en måde, der skaber værdi og vækst.«

 

Dachsers CEO, Bernhard Simon, der fra 2021 skal lede selskabets bestyrelse, Supervisory Board, tilføjer:

»Rollen som CFO for en familieejet virksomhed som Dachser handler om meget mere end at have styr på tallene. Vores CFO er i tæt kontakt med vores aktionærer og udformer strategiprocessen og spiller dermed også en stor rolle i forretningens drift. Med Robert Erni har vi fra 1. januar 2021 fundet en CFO, der fuldt ud lever op til disse krav.«

Om Dachser:

Dachser er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services inden for to forretningsområder: Dachser Air & Sea Logistics og Dachser Road Logistics. Virksomheden tilbyder blandt andet omfattende kontraktlogistikløsninger og branchespecifikke løsninger. Et fintmasket transportnetværk – både i Europa og oversøisk – og fuldt integrerede it-systemer sikrer intelligente logistikløsninger over hele verden.

 

Med næsten 31.000 medarbejdere på 393 faciliteter over hele verden, opnåede Dachser i 2019 en samlet nettoomsætning på 5,7 milliarder euro. Samme år håndterede logistikleverandøren i alt 80,6 millioner forsendelser med en samlet vægt på 41 millioner tons. Dachser er repræsenteret med egne datterselskaber i 44 lande.

Læst i alt:

599 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke