Navne

17. januar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Euromaster intensiverer salgsindsatsen

17. januar 2019 - 01:43

Euromaster intensiverer salgsindsatsen i den vestlige del af Danmark med ansættelsen af Henrik Pedersen som ny Key Account Manager

 

Henrik Pedersen er født ind i dækbranchen. Han er vokset op i Kjellerup, hvor hans far havde et dækcenter, og selv om han er uddannet elektriker, har han arbejdet med dæk i hele sit arbejdsliv.

 

Efter at have afsluttet sin elektrikeruddannelse, startede Henrik Pedersen først som intern sælger i Datho, hvor han solgte tvillingedæk til landbruget. Herefter blev han ansat i Nordisk Dæk Import (NDI), hvor han var i knap 24 år, før han startede som Key Account Manager i Euromaster.

 

I NDI fik han lært både branchen og produkterne at kende indefra, og med 17 års erfaring som afdelingsleder i forskellige afdelinger af NDI, er der ikke meget om dæk, Henrik Pedersen ikke ved.

 

Sparringspartner for vognmænd og entreprenører

 

For Euromaster har det været afgørende at finde en person, som er ekspert på dækområdet og forstår kundernes behov. Salgschef Ove Pedersen er Henrik Pedersens nærmeste chef, og for ham har det været vigtigt at finde en kollega, som er mere sparringspartner end sælger:

 

»Kundekontakt er en vigtig del af jobbet. For alle vores kunder er udgifter til dæk en stor post, og det er vigtigt, at de bliver mødt af en person, som forstår deres behov og giver en professionel og troværdig rådgivning. Henrik er tillidsvækkende, og man er aldrig i tvivl om, at han er kundernes ambassadør. Han brænder for at optimere deres forretning og skabe gode relationer, og det kan de mærke med det samme, han træder ind ad døren,« siger Ove Pedersen.

 

God opstart i Euromaster

 

Henrik Pedersen skal varetage opgaven som kundekonsulent for Euromaster i hele Jylland og på Fyn. Han startede d. 1. december 2018.

»Jeg har fået en masse gode kolleger. Man kan godt mærke, at Euromaster er en international virksomhed, for der sker hele tiden noget. Der er meget videndeling på tværs af landende, og det giver nogle spændende muligheder for at samarbejde med Europas bedste dækspecialister,« siger han.

 

Henrik Pedersen bor i Søften ved Aarhus Nord. Fritiden bruger han på forskellige former for motion og træning, og når kalenderen tillader det, lader han batterierne op på rejser i selskab med sine to sønner og sin kæreste og hendes tre børn.

 

 

FAKTA:

Euromaster Danmark A/S er et datterselskab i Euromaster Group, som er ejet af Michelin.

Euromaster har mange års erfaring med at sammensætte løsninger inden for dæk og autoservice til alle typer af køretøjer til både private kunder og til erhvervslivet.

I Danmark har Euromaster 35 dæk- og autoservicecentre, der er fordelt over hele landet, og samlet set er vi cirka 250 ansatte i Danmark.

Vores hovedkontor ligger i Skanderborg, og derudover har vi forskellige salgs- og kundeorienterede enheder i resten af landet.

Læst i alt:

817 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger