Navne

6. januar 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Hydra-Comp skifter direktør og rokerer i ledelsen

Hydra-Comp skifter direktør og rokerer i ledelsen

Bestyrelsen i Hydra-Comp er uændret. Fra venstre mod højre ses Jesper Frederiksen, Claus Lanner, direktør Rasmus Jacobsen, Hanne Kloster, Flemming Nielsen og bestyrelsesformand Jørgen Jacobsen.

6. januar 2021 - 01:44

Hydraulikspecialisten Hydra-Comp med hovedsæde i Skive ændrer i organisationen for at geare sig til fremtiden.

 

Den hidtidige direktør og stifter af Hydra-Comp, Jørgen Jacobsen, ønsker at træde et skridt tilbage og overlade ledelsen af virksomheden til yngre kræfter. Han fortsætter som senior salgstekniker og formand for bestyrelsen.

 

Den nye direktør er hentet internt og hedder Rasmus Jacobsen. Han har gennem de sidste seks år bestredet stillingen som regnskabschef hos Hydra-Comp. Selvom de har efternavnet tilfælles, er den nye og den gamle direktør ikke i familie. Alligevel betegner Jørgen Jacobsen omrokeringen som et rettidigt generationsskifte.

 

- Det er tid til at lade yngre kræfter komme til. Rasmus kender virksomheden indgående og har været medejer siden 2017. Han har kompetencerne til at drive os fremad. Jeg ønsker stadig at være en aktiv del af Hydra-Comp, men vil gerne fokusere på salgsarbejdet. Det ønske har bestyrelsen efterkommet, siger Jørgen Jacobsen.

 

Flere muligheder skal udnyttes

Den nye direktør glæder sig til udfordringen. Rasmus Jacobsen blev tilknyttet Hydra-Comp i 2014 og har beskæftiget sig med virksomhedsdrift gennem hele sit arbejdsliv. Han føler sig godt klædt på til den nye arbejdsopgave og understreger, at der stadig er mange perspektiver for hydraulikspecialisten med afdelinger i Skive og Kolding.

 

- Vi skal fortsat konsolidere os på det danske marked. Fusionen med Hydropac i 2019 og overtagelsen af Caverions hydraulikaktiviteter i 2020 har givet os flere muligheder. Dem skal vi blive endnu bedre til at udnytte og samtidig blive skarpere på eksportmarkedet, især i Norge. Strategien ligger klar, og nu skal den eksekveres. I den forbindelse er det oplagt at foretage rokeringer i organisationen for at være optimalt rustet til fremtiden, siger Rasmus Jacobsen.

Han hentyder til, at salgschef og medejer Claus Lanner ønsker at tilbringe mere tid ”i marken” og dedikere sig hundrede procent til salgsarbejdet. Han bliver fremover, ligesom Jørgen Jacobsen, senior salgstekniker.

 

Ny salgschef bliver Jesper Frederiksen, der indtil nu har haft ansvaret for Hydropac-aktiviteterne i Kolding sammen med Flemming Nielsen. Begge blev en del af ejerkredsen i forbindelse med fusionen forrige år.

 

Man opgraderer også på det tekniske felt, da Jesper Byskov Gjørup er udnævnt til ny teknisk chef. Han har været i Hydra-Comp siden 2005, og den afgående direktør betragter ham som en vigtig del af generationsskiftet.

 

- Jesper er en af kulturbærerne i Hydra-Comp. Han har været her næsten lige så mange år som mig, men han har alderen med sig. Med ham i spidsen for den tekniske afdeling, kan vi lægge yderligere til vores kompetencer, når det gælder udvikling og opbygning af komplekse hydraulikløsninger til de forskellige kundegrupper, siger Jørgen Jacobsen.

Bestyrelsen i Hydra-Comp består fortsat af bestyrelsesformand Jørgen Jacobsen, direktør Rasmus Jacobsen, Flemming Nielsen, Jesper Frederiksen, Hanne Kloster og Claus Lanner.

Læst i alt:

804 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger