Navne

3. maj 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Jørgen Hansen fratræder som direktør for Freja

3. maj 2019 - 01:43

Jørgen J. Hansen har valgt, at den fremtidige indsats i Freja skal foregå via bestyrelseslokalet

 

Efter ca. 34 år i spidsen for den daglige drift af Freja ønsker Jørgen Hansen således nu at anvende kræfterne som arbejdende bestyrelsesformand i Freja Holding.

 

Jørgen Hansen startede Freja sammen med en kompagnon i 1985 og har udviklet virksomheden frem til i dag, hvor der er ca. 750 medarbejdere i 6 lande og en omsætning i 2019 på ca. DKK 3,4 mia. Freja er en ”full service provider” og arbejder inden for segmenterne Road, Sea, Air, Project og Logistics, herunder segmentet Pharma Logistics.

Ulrik Rasmussen sætter sig i direktørstolen

 

Nuværende adm. direktør i Freja Danmark – Ulrik Rasmussen – er pr. 1. maj udnævnt som ny Group CEO for Freja og afløser således Jørgen Hansen på denne post. Ulrik Rasmussen har i Freja været administrerende direktør i såvel Norge som Danmark og har været ansat siden 2010.

 

Ulrik Rasmussen er 44 år gammel, uddannet i branchen og har i tiden før Freja blandt andet været ansat som direktør i England for DSV Road Ltd.

Jan Sunde ny landedirektør

 

Som ny landedirektør i Danmark er Jan Sunde udnævnt pr. 1. maj. Jan Sunde har frem til i dag fungeret som Regional Director Denmark West og har været ansat i Freja i den position siden 2017. Jan Sunde har ligeledes siden 2017 været en del af den danske landeledelse.

 

Jan Sunde er 54 år gammel og har tidligere været direktør i flere selskaber, senest som adm. direktør i Danske Fragtmænd Transport A/S. Jan har således en solid baggrund i branchen og en rigtig god indsigt i Freja.

Vil styrke ledelsesteamet

 

Med reference til Ulrik Rasmussen er Nicolai Præstholm ansat som Group Business Development Director og startede 1. maj. Nicolai Præstholm vil indgå i ledelsesteamet i en Group-funktion og vil have som hovedansvarsområde at arbejde med udviklingsopgaver på Group-niveau.

 

Nicolai Præstholm er 31 år gammel og uddannet fra Aalborg Universitet som MSc in Operations & Supply Chain Management. Han har i over 4 år arbejdet som konsulent ved Implement Consulting Group, hvor de seneste knap 2 år har været som partner. Nicolai Præstholm sidder i dag i bestyrelsen for Freja Holding, en post han fratræder i forbindelse med den forestående generalforsamling.

 

Ansættelse af ny Regional Director Denmark West vil blive effektueret i løbet af 2019. Indtil da vil Jan Sunde også håndtere denne opgave.

Læst i alt:

1948 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger