Navne

1. marts 2019 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kendt direktør gæster Hovborg Kro

1. marts 2019 - 02:05

Han er stadig bestyrelsesformand hos transportvirksomheden E3, men fra i dag 1. marts er jobbet som adm. direktør hos brancheorganisationen ITD og senest som adm. direktør hos Universal Transport udskiftet med titlen som direktør hos Erhvervshus Sydjylland i Vojens.

 

45-årige Jacob Chr. Nielsen, gift og far til to børn med privatadresse i Vilstrup ved Haderslev, er i morgen lørdag 2. marts inviteret til at give et indlæg ved Ribe Amts Vognmandsforenings generalforsamling - fra klokken 9 på Hovborg Kro.

Transportens udfordringer – set på afstand

Før generalforsamlingen lørdag siger Jacob Chr. Nielsen til Vognmandens Fagblad:

 

- I december 2018 indgik regeringen og Dansk Folkeparti et forlig, hvor Erhvervshus Sydjylland er et af i alt seks nye erhvervshuse, der overtager de tidligere væksthuse landet over. Erhvervshus Sydjylland dækker de 13 sydjyske kommuner, inklusive Middelfart. Det hele er jo meget nyt, og vi skal have en bredere tilgang til at samarbejde med erhvervslivet. Vi skal have defineret en ny rolle, hvor vi både hjælper nuværende og nye virksomheder med at komme godt videre.

 

Jacob Chr. Nielsen nævner selv, at det er cirka tre år siden, at han stoppede som adm. direktør hos ITD efter seks år samme sted.

Inden han kom til ITD, har han bl.a. haft topposter inden for ECCO-koncernen, både i Danmark og i udlandet, og været økonomiansvarlig for Brdr. Hartmanns fabrik i Tønder og hos Sauer Danfoss-koncernen.

Senest har Jacob Chr. Nielsen været tilknyttet Universal Transport og Universal Flytteforretning som administrerende direktør.

Også i fritiden er Jacob Chr. Nielsen aktiv og engagerer sig i udviklingen i sit lokalsamfund. Han har desuden gennemført flere maratonløb og cyklet til Paris med Team Rynkeby.

 

Et fyrtårn

Erhvervshus Sydjyllands bestyrelsesformand, borgmester Henrik Frandsen, Tønder, glæder sig over ansættelsen af den nye direktør.

 

- Jacob er et fyrtårn i dansk og internationalt erhvervsliv. Han er en visionær leder med meget bred erfaring, og han har et stærkt personligt drive for at skabe resultater. Desuden har Jacob et omfattende netværk og er en fremragende kommunikator. Med Jacob i spidsen for Erhvervshus Sydjyllands erhvervsfremmeindsat er vi særdeles godt rustet til opgaven med at hjælpe det sydjyske erhvervsliv til at skabe øget vækst og udvikling, siger Henrik Frandsen.

Drømmejob

Selv betegner Jacob Chr. Nielsen sin nye stilling som et drømmejob.

 

- Virksomhedernes rammevilkår er helt afgørende for vores muligheder for at stå distancen i den stigende internationale konkurrence. Samspillet mellem private og offentlige aktører er derfor vigtigere end nogensinde, og jeg glæder mig til at samarbejde med kommuner og medarbejdere om at skabe bedre rammevilkår for de sydjyske virksomheder, siger den nye direktør.

 

Om Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjyllands opgave er at tilbyde vækstvirksomheder og vækstiværksættere sparring og individuel kortlægning af deres vækstmuligheder og potentialer.

 

Erhvervshus Sydjylland har afløst det tidligere Væksthus Syddanmark. I forbindelse med en omlægning af erhvervsfremmeindsatsen i Danmark blev det syddanske væksthus fra årsskiftet omdannet til Erhvervshus Fyn med base i Odense og Erhvervshus Sydjylland, der har adresse i Vojens.

Læst i alt:

32 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger