Navne

2. april 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Mekaniker, chauffør, sælger og leder

2. april 2019 - 02:30

Hos Super Dæk Service Fredericia har den nye leder for afdelingen, Karsten Pedersen, en bred baggrund fra transportbranchen med sig til sit nye job, hvor han tiltrådte midt i januar 2019.

 

En af de største afdelinger

- Mit hjerte banker for transportbranchen, og jeg har prøvet det meste, når det gælder lastbiler, siger 38-årige Karsten Pedersen, som er uddannet lastvognsmekaniker hos Tage Nyborg i Esbjerg.

 

Senere var han ansvarlig for alt rullende materiel samt chauffør hos vognmandsfirmaet Sv. Aage Kristensen & Sønner i Brørup. Herefter solgte han lastbiler hos Carsten Noer i Toftlund, før han blev afdelingsleder hos Super Dæk Service i Grindsted i 2014.

 

- Jeg er nu kommet til én af de fire største afdelinger i Super Dæk Service kæden, som har 65 afdelinger landet over. I Fredericia er vi som de fleste andre afdelinger både dæk- og autoværksted. Vi sælger og servicerer alle typer og størrelser af dæk. Desuden servicerer og reparerer vi alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes. Men det tunge – lastvogne og industri – vægter virkeligt meget her i et af landets travleste trafikknudepunkter, fortsætter Karsten Pedersen.

God dækadresse

Super Dæk Service Fredericia har noget nær landets bedste ”dækadresse” på Europavej 1 i Fredericia Transportcenter. Faciliteterne består af en veludrustet Super Dæk Service konceptbygning opført i 2014. Afdelingen råder over 2.650 kvadratmeter, ti lifte til person- og varevogne, to lastvognsbaner og plads til flere tusinde sæt opbevaringshjul.

 

- Afdelingen er omgivet af motorveje og transportvirksomheder, og vi er virkeligt oppe på mærkerne i forhold til transportbranchen og formår også at finde plads til de lastbiler, der kommer uden tidsbestilling. Hastighed er et afgørende parameter i branchen, og mine 13 montører og mekanikere knokler en vis del ud af bukserne for at kunne indfri de forventningerne, kunderne med rette kan stille til os som en af de største afdelinger i Super Dæk Service, tilføjer Karsten Pedersen.

Om Super Dæk Service

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre over hele landet én af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder, der med 375 medarbejdere servicerer private, virksomheder, industrien og landbruget.

Visionen er at være branchens bedste, og SDS-visionen ”nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.”

Læst i alt:

40 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger