Navne

22. marts 2021 - 20:15

App linkNu på Google Play

Ny adm. direktør i Frode Laursen A/S

Ny adm. direktør i Frode Laursen A/S

Thomas Corneliussen (tv.) og Thorkil Andersen.

22. marts 2021 - 20:15

1. april bliver Thorkil Andersen, 64, bestyrelsesformand for Frode Laursen A/S. Han trækker sig samtidig tilbage som adm. direktør fra virksomheden, som han siden 1988 har ejet og ledet.

 

Ny adm. direktør bliver Thomas Mølschow Corneliussen, 55. Thomas Corneliussen er uddannet HD i Logistik, har en bred baggrund inden for logistik og transport i Danmark og udlandet, og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen. Forud for dette var han gennem 12 år adm. direktør i Skanol A/S, som er delvist ejet af Frode Laursen-koncernen.

 

- Med valget af Thomas Corneliussen vil vi fortsætte den positive udvikling i forhold til kunder, styrkelse af organisationen samt fokus på den grønne omstilling. Samtidig tilpasser vi virksomheden, så vi fremover yderligere kan styrke samarbejdet med vores kunder. Med Thomas sikrer vi kontinuitet for medarbejderne, fordi han har en dyb forståelse for virksomheden og dens værdigrundlag, udtaler Thorkil Andersen.

- Frode Laursen har fyldt meget i mit liv, og vil fortsat gøre det. Nu får jeg en anden rolle som bestyrelsesformand, hvor jeg glæder mig til at følge Frode Laursen lidt mere på afstand og stadig tage del i den strategiske udvikling af virksomheden, siger han.

 

Thomas Corneliussen ser også frem til sin nye rolle og udtaler:

- Frode Laursen er en helt særlig virksomhed med stærke værdier og usædvanligt dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere i fem lande. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret, og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i. Strategien ligger fast, og vi har et stærkt grundlag for at udvikle Frode Laursen yderligere gennem de kommende år i et marked præget af hård konkurrence samt fokus på grøn omstilling og digitalisering.

- Det er lidt specielt at tage over efter en stærk ejerleder, men vi har forberedt os grundigt og har en stor gensidig respekt og tillid opbygget gennem mange års samarbejde i koncernen. Desuden har vi med en ny, fremtidssikret struktur og styrkelse af den øvrige ledelse skabt en stærk platform for de kommende år, hvor kunderne vil komme endnu mere i fokus.

 

Bestyrelsen i Frode Laursen A/S fortsætter som hidtil bortset fra, at Thorkil Andersen indtræder som formand i stedet for Kim Frimer, der fortsætter som bestyrelsesmedlem. Kim Frimer fortsætter som formand for bestyrelsen i moderselskabet TA Logistics A/S, hvor også Annie Thomsen sidder.

 

Thorkil Andersen vil fremover koncentrere sig om at udvikle og strategisk understøtte de aktiviteter, der hører under TA Logistics A/S:

  • Frode Laursen A/S
  • Skanol A/S
  • Agri-Norcold A/S
  • In-Store A/S
  • Udvikling af logistikejendomme til anvendelse uden for koncernen
  • Investering i transport- og logistikselskaber, samt beslægtede virksomheder

 

Ejerforholdene i samtlige koncernens selskaber forbliver uændrede, og aktiviteterne fortsætter således i familien og dermed på danske hænder.

Om Frode Laursen:

Frode Laursen er en af Nordens største logistikvirksomheder inden for kerneområderne FMCG, byggematerialer og recycling. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 2 mia. kroner.

 

Frode Laursen blev etableret i 1948 og har siden 1988 været ejet af Thorkil Andersen og familie.

 

Frode Laursen har en flåde på mere end 700 biler og 600.000 m2 logistikcentre i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland samt aktiviteter i Polen. Virksomheden beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere.

 

Læst i alt:

4723 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke