Navne

1. november 2019 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tre nye hos TUR

Tre nye hos TUR

TUR's nye bestyrelsesmedlemmer fra venstre: Marianne Kragh, chefkonsulent, Dansk Erhverv, Christian Carlsen, Head of HR Legal, Arriva A/S, og Marie-Louise Lindeløv, chefkonsulent, DI. Foto: TUR

1. november 2019 - 02:20

Bestyrelsen hos TUR, Transporterhvervets Uddannelser, består af 14 medlemmer, fordelt mellem arbejdstager- og arbejdsgiverrepræsentanter.

Ny er tre nye repræsentanter, fra henholdsvis DI og Dansk Erhverv, indtrådt i bestyrelsen.

 

De nye medlemmer er Marie-Louise Lindeløv, chefkonsulent hos DI, Marianne Kragh, chefkonsulent hos Dansk Erhverv, og Christian Carlsen, Head of HR Legal, Arriva A/S.

 

Marie-Louise Lindeløv er ansat som chefkonsulent i Dansk Industris (DI) enhed for Erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Her arbejder hun med erhvervs- og efteruddannelser og repræsenterer DI i uddannelsesudvalg inden for transport- og serviceerhvervene.

Marie-Louise repræsenterer Dansk Industri i TUR’s bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal.

Retur efter otte år

Det andet nye medlem er Marianne Kragh, som pr. 1. juli 2019 vendte tilbage som chefkonsulent i Dansk Erhverv efter otte år som uddannelseschef i Horesta. Tidligere har hun været konsulent i Undervisningsministeriet, og hun har også undervist, vejledt og været leder i en årrække på Niels Brock.

 

I Dansk Erhverv har Marianne ansvaret for en række faglige udvalg, kompetencefonde og rådgivning af medlemmer.

Marianne repræsenterer Dansk Erhverv i TUR’s bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal (barselsvikar) samt Vejgodstransport.

Arriva

Christian Carlsen er ansat pr. 1. august 2019 i Arriva A/S som HR-chef for Arrivas selskaber i Danmark. Hans ansvarsområde er rekruttering, udvikling, businesspartnering, vilkår, ledersparring, SU, ansættelsesret og overenskomster.

Han har tidligere arbejdet som advokat i Dansk Industri og Dansk Erhverv. Desuden har han haft HR-lederstillinger hos bl.a. SAS Component og undervist i arbejdsret ved Københavns Universitet – og repræsenterer nu Dansk Industri i TUR’s bestyrelse.

 

Om TUR

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler dermed fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen og dens medarbejdere.

 

Ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen og er en interesseorganisation, der har som sit formål at varetage transporterhvervets uddannelsesmæssige interesser over for de offentlige uddannelsessystemer.

Følgende organisationer repræsenteres i TUR:

3F, DI, DE, DSB, Dansk Jernbaneforbund, Danmarks Fiskeriforening, Danske Regioner, Forsvaret, Forsvarets Personale, Kommunal Brandvæsen, FOA og HK-Stat.

Læst i alt:

212 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger