Navne

4. april 2017 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Udvider DSV-samarbejde

4. april 2017 - 02:55

- Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Bruun & Nielsen A/S har indgået aftale om et udvidet samarbejde med DSV omkring National Distribution. Aftalen som Bruun & Nielsen har indgået med DSV National Distribution omhandler indhentning og distribution af stykgods til og fra postnumrene 5000-5999. I forvejen løser vi faste opgaver for DSV National Distribution, og det er denne opgave der udvides, melder direktør Birger Nielsen og bestyrelsesformand Erik Bruun, Bruun & Nielsen.

 

Opgaven betyder, at ansættes cirka 15 ekstra medarbejdere, fordelt på chauffører, lager- og administrativt personale.

Meget stolte

De to indehavere af Bruun & Nielsen er ”meget stolte over at DSV National Distribution har valgt os til opgaven, der medfører en skarp oprustning af vores materiel, personale og terminal”.

 

- Det er Bruun & Nielsens DNA at udføre distribution. Vi har mere end 30 års erfaring med fragt og distribution af dagligvarer, transport af køl og kolonialgods, tilføjes det fra Ejby ved Middelfart.

 

Nicolai Brix, divisionschef i DSV:

- Vi har med Bruun og Nielsen fået en partner, som arbejder efter samme høje standarder som resten af vores distributionsnetværk. Virksomheden er lokalt forankret og har stor erfaring og succes med lignende kørsel. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en højere service samt et mere effektivt flow på Fyn. Desuden vil samarbejdet også styrke vores samlede nationale aktiviteter i hele Danmark.

Lejer sig ind

Det nye udvidede samarbejde betyder, at Bruun & Nielsen fra 1. maj 2017 lejer sig ind på en 3.500 kvadratmeter stor terminal samt 400 kvadratmeter kontor på Industrivej 26 i Ejby – tæt på Bruun & Nielsens nuværende adresse – og endnu tættere på Fynske Motorvej E20.

Flytningen betyder, at Bruun & Nielsen nu samler alle aktiviteter på Industrivej, inklusiv det nuværende lager i Odense.

Udlejer på Industrivej er vognmand Poul Pedersen Ejby.

85 ansatte, 40 biler

Bruun & Nielsen har cirka 85 ansatte og 40 egne lastbiler. Firmaet blev stiftet i 2006 på baggrund af et mangeårigt samarbejde mellem Erik Bruun og Birger Nielsen. Begge har arbejdet inden for distribution og transport siden 1980’erne – og firmaets hovedaktivitet er distribution for større spillere på dagligvaremarkedet.

 

LÆS MEGET MERE om Bruun & Nielsen i det kommende nummer af Trans Inform, Vognmandens Fagblad, der udkommer 18. april.

Læst i alt:

71 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger